Când trebuie să bei lapte?

Când trebuie să bei lapte?

Când trebuie să bei lapte?

 

Văcuța Vitalact știe care sunt cele mai bune alegeri alimentare pentru tine, de aceea din zorii zilei și până la apus, se dedică în totalitate creării celui mai bun lăptic, pentru ca tu să te bucuri de produse sănătoase și gustoase.

Bogăția de proteine și vitamine face din produsele lactate o alegere perfectă pentru organismul tău, atâta timp cât cumpărăturile tale se limitează la etichete lipsite de coloranți, aditivi și alte ingrediente dăunătoare. Singurul lucrul la care mai trebuie să acorzi atenție este timpul!

Pentru că timpul de consum al lactatelor influențează considerabil efectele pe care acestea le au asupra sănătății tale.

De aceea, astăzi ne-am propus să stabilim care este timpul perfect pentru lactate, un fel de milk o`clock…al văcuței Vitalact.

Fie că laptele e în rutina ta, fie că dorești să introduci mai multe lactate în dieta ta zilnică…iată când este cel mai bun moment pentru lăptic și produse din lapte.

Începe fiecare zi în forță

Combinația perfectă de nutrienți, proteine, calciu, magneziu și potasiu transformă laptele într-o formulă fortificată, ideală pentru micul tău dejun. Pentru un plus de fibre se pot adăuga cereale bazate pe ovăz, o masă ideală cu care să începi ziua, astfel încât să păstrezi senzația de sațietate până la prânz. Astfel, vitaminele din lapte vor elibera energia în mod treptat, iar fibrele vor alunga foamea de fiecare dată.

De asemenea, cu ajutorul laptelui îți poți îmbunătăți digestia și circulația sanguină pe parcursul întregii zile. Laptele consumat dis de dimineață este cea mai bună sursă nutritivă pentru organismul tău.

Laptele înainte de somn este întotdeauna o idee bună

Scenariile din filme și reviste cu un pahar de lapte, o păturică călduroasă și o carte bună sunt deja bine întipărite în mintea fiecăruia dintre noi, transmițând parcă o stare de liniște.

Ei bine, laptele cald înainte de somn este ca un elixir, care trece organismul din starea de activitate în cea de calm.

Triptofanul din lapte îmbunătățește atât somnul cât și durata acestuia, eliberând serotonină și melanină, ideale în ciclul de adormire și trezire. De asemenea, serotonina este un aliat de bază în lupta cu dușmanul insomniei, calmând crampele musculare și starea de stres acumulat pe parcursul zilei.

Astfel, cel mai bun moment pentru un pahar de lapte este dimineața sau seara cu 3 ore înainte de culcare. Indiferent de ora aleasă, transformă fiecare pahar de lapte într-un moment de deconectare și relaxare.

Văcuța Vitalact ți-a pregătit sute de litri de lapte gustos și delicios, obținut în condiții de siguranță și calitate deplină, pentru ca tu să te bucuri de un aliment 100% natural.

 Înainte de a alege când să consumi lapte, ar trebui să îți pui întrebarea de ce ai nevoie cel mai mult acum, energie sau liniște? Astfel, vei afla dacă transformi paharul de lapte într-o poțiune magică care sperie insomnia, sau într-un boost de energie, care ține toată ziua…

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor