Ce conține un mic dejun sănătos?

Ce conține un mic dejun sănătos?

Văcuțele Vitalact vor ca toată lumea să știe cât de important este micul dejun. Doza ta zilnică de energie trebuie asigurată în fiecare dimineață. Vitaminele, mineralele și nutrienții sunt responsabili pentru buna-funcționare a organismului tău. Dar ce conține un mic dejun sănătos?

Descoperă mai mult despre micul dejun mai jos!

Multe studii au dus la concluzia că micul dejun are o legătura strânsă cu sănătatea. Acesta îți îmbunătățește:

  • metabolismul
  • concentrarea și memoria
  • greutatea
  • aportul de nutrienți

În plus, micul dejun reglează senzația de foame. Adică, te împiedică să consumi cantități mari de grăsimi pe parcursul zilei.

Ce conține un Mic Dejun Sănătos?

Micul dejun vă oferă, de asemenea, șansa de a obține unele vitamine și nutrienți din alimente sănătoase, cum ar fi lactate, cereale și fructe. Dacă nu îl mănânci, este puțin probabil să obții toate substanțele nutritive de care are nevoie organismul tău. Indicat este să ai un mic dejun cât mai variat. Acesta poate să conțină cereale integrale, pentru că sunt o sursă ideală de vitamine, acizi grași omega-3, acid folic, fibre, potasiu și magneziu. Un iaurt este mereu indicat, fiind o sursă bogată în calciu și probiotice.

3 rețete pentru o dimineață frumoasă

Iaurt cu semințe de quinoa

Iaurtul degresat sau natural este un prieten bun la fiecare masă. Pe lângă aportul de CalciuProteineVitamina B2Vitamina B12 pe care îl oferă organismului, îi oferă și acești mici războinici, numiți probiotice, care protejează intestinul și favorizează absorbția intestinală a vitaminelor și mineralelor. Află mai multe despre probiotice aici!

Iaurtul cu semințe de quinoa este candidatul ideal pentru micul dejun. Fierbeți semințele de quinoa 15 minute și adăugați-le peste iaurtul Vitalact. Apoi adăugați fulgi de cocos din abundență și câteva boabe de rodie.

Smoothie

Dimineața este un moment perfect pentru a-ți pregăti un smoothie delicios! Cum? Bineînțeles cu lapte, banană, fructe (zmeură sau alte fructe de pădure), o lingură de iaurt grecesc și puțină miere! 

Acest smoothie vă oferă energia necesară, are un gust demențial și mai mult decât atât, oferă toate beneficiile laptelui!

Cereale cu Lapte

O porție sănătoasă de cereale integrale la începutul fiecărei zile este ideală pentru un boost de energie grație conținutului de fibre, minerale și vitamine.

Fiecare adult are obligatoriu nevoie de aproximativ 25 g de fibre. Ei bine, cerealele conțin atât fibre solubile cât și insolubile, perfecte pentru digestie și ajutând în același timp la un cât mai bun control al glicemiei. Totodată, abundența de fibre scade colesterolul rău și previne cancerul de colon.

VITALACT

Produsele Lactate oferite de Vitalact, brânzasmântânaiaurtullaptelecașcavalul și telemeaua, sunt alegerea ideală pentru tine!

Aceste produse sunt 100% naturale și 100% românești, fiind doze de sănătate pentru organismul tău.

Văcuțele Vitalact sunt foarte fericite datorită produselor de calitate care ajung la tine în farfurie, produse care au la bază lăpticul bun și proaspăt oferit de ele!

Află mai multe despre beneficiile consumului de lactate aici!

P.s. Fii la curent cu ultimele noutăți din lumea produselor lactate! Vitalact a lansat super-produse!

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor