Cereale cu lapte, doză de energie și vitalitate

Cereale cu lapte, doză de energie și vitalitate

Cereale cu lapte, doză de energie și vitalitate

Celebrul mic dejun american, cerealele cu lapte rămâne o plăcere nevinovată atât pentru cei mici cât și pentru cei mari! Prezente în filme, seriale și chiar desene animate, acestea stârnesc pofta în primul rând prin popularitatea creată de-a lungul timpului și mai apoi prin opțiunile de gust în care sunt disponibile.

Probabil te întrebi de ce să îți începi ziua cu cereale. Văcuța Vitalact este mereu cu un pas înainte de aceea are răspunsurile la ea și recomandă o porție sănătoasă de cereale la începutul fiecărei zile pentru un boost de energie grație conținutului de fibre, minerale și vitamine. Dacă asta nu te-a convins încă iată 4 motive pentru care ar trebui să introduci cerealele în dieta zilnică.

 

1.Bogăție de fibre

Fiecare adult are obligatoriu nevoie de aproximativ 25 g de fibre. Ei bine, cerealele conțin atât fibre solubile cât și insolubile, perfecte pentru digestie și ajutând în același timp la un cât mai bun control al glicemiei. Totodată, abundența de fibre scade colesterolul rău și previne cancerul de colon.

 

2.Cerealele prietene cu dieta

Gogoșile și croisantele de la micul dejun pot fi cu ușurință înlocuite cu un bol de cereale și lapte, care ține kilogramele sub control având un risc extrem de scăzut de a acumula kilograme în plus. Secretul constă în puritatea fibrelor componente, acestea nefiind procesate asemeni altor produse din comerț.

 

3.Sațietate de la primul bol

Ai simțit vreodată că mănânci un sandviș consistent însă după ceva timp foamea a apărut din nou? Cerealele cu lapte îți asigură un mic dejun sățios deoarece sunt bogate în fibre și zinc având un conținut scăzut de grăsimi. Astfel, acestea eliberează treptat energia pentru ca tu să îți îndeplinești cu succes task-urile din prima parte a zilei.

 

4.Îmbunătățirea digestiei

Fibrele sunt cel mai bun prieten al sănătății tale, astfel că acestea ajută ca mișcările intestinelor să fie regulate și normale. Mai mult decât atât cerealele integrale conțin acid lactic care ajută la hrănirea bacteriilor bune din intestine. Astfel, vei uita de inflamații, constipație, diaree sau dureri abdominale.

 

Acum că știi de ce trebuie să consumi cereale cu lapte la micul dejun, trebuie să te asiguri că vei face cele mai bune alegeri la raft. Din păcate, nu toate cerealele din comerț sunt bune. Așadar, când mergi la cumpărături trebuie să evaluezi eticheta de ingrediente. În primul rând, trebuie să optezi pentru cerealele cu cel mai redus conținut de zahăr, care nu depășesc 25 g de sodiu/ 100 g d produs și care sunt formate din ingrediente simple precum: orz, ovăz, hrișcă, grâu, mei și secară.

Cele mai bune opțiuni sunt cele bazate pe cereale integrale iar combinația cu lapte va aduce un aport de calciu și vitamine, oferindu-ți doza de vitalitate necesară la începutul fiecărei zile.

Te provocăm la un mic dejun zen cu un bol colorat, cereale gustoase peste care se toarnă lapte proaspăt 100% natural Vitalact, se adaugă fructele preferate și se mănâncă în liniște cu gândul la ziua minunată care te așteaptă 😊!

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor