Cornulețe Fragede – gustul fericirii

Cornulețe Fragede – gustul fericirii

Cornulețe fragede pentru întreaga familie! Pregătește o surpriză dulce celor dragi și adu mirosul specific sărbătorilor în bucătărie!

Văcuțele Vitalact așteaptă perioada Crăciunului cu sufletul la gură. Atmosfera magică a lunii decembrie ne umple de bucurie și de entuziasmul unui nou început.

Vitalact iubește gesturile simple și extrem de gustoase. Te invităm să încerci și tu cornulețele fragede. Gustul fericirii este la o rețetă distanță. O găsești mai jos!

Rețetă Cornulețe Fragede

Ingrediente

 • 300 g. făină
 • 175 g unt
 • 3 gălbenușuri
 • 100 g. zahăr pudră
 • 1 vârf cuțit sare
 • 50 ml lapte rece
 • zahăr pudră pentru ornat

Mod de preparare

 1. Folosește un robot de bucătărie. Adaugă untul, sarea și zahărul pudră. Amestecă-le până obții o cremă omogenă.
 2. Adaugă pe rând câte un gălbenuș, asigurându-te că fiecare se înglobează în crema de unt înainte să-l adaugi pe următorul.
 3. Făina se adaugă treptat. Apoi, adaugă și laptele și mixează până când obții un aluat moale.
 4. Atunci când acesta este omogen, compactați-l pe masa de lucru cernută cu făină. Apoi, înveliți-l într-o folie alimentară și lăsați-l la frigider cel puțin o oră.
 5. După acest timp, tăiați aluatul în bucăți și modelați cornulețe în formă de potcoave mici. Așezați-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
 6. Adaugă cornulețele în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 13-14 minute, până când suprafața acestora capătă un aspect ușor rumenit.

Poftă bună!

VITALACT

Laptele Vitalact este alegerea ideală pentru a găti preparate de excepție. Acesta este 100% natural și 100% românesc. Înainte de a ajunge în bucătăria ta, laptele nostru trece printr-un flux integrat care să-i asigure calitatea. În plus, provine de la Văcuțele Fericite Vitalact care sunt tratate cu grijă în fiecare zi și răsfățate cu muzică simfonică. Ele adoră să ofere cel mai bun lăptic!

P.s. Fii la curent cu ultimele noutăți din lumea produselor lactate! Vitalact a lansat super-produse!

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor