Cum îl așteptăm pe Moș Crăciun?

Cum îl așteptăm pe Moș Crăciun?

Ca în fiecare an în această perioadă, cel mai așteptat om pentru noi toți este Moș Crăciun! Copiii îi rostesc numele zilnic, iar noi adulții sperăm ca măcar anul acesta să ne aducă și nouă un cadou.
Moș Crăciun este bucuria sufletului de copil, fie că-l vedem și-l interpretăm ca pe o persoană fizică, fie că îl percepem doar ca pe un „spirit”, acest nume este adânc tipărit în inimile noastre și fiecare dintre noi avem cel puțin o amintire cu sau despre el!

Inspirată fiind de filmele americane, vă propun un joc în ajun de Crăciun! Haideți să-l așteptăm cum se cuvine pe acest om minunat și de basm! Vă provoc să le povestiți copiilor că Moș Crăciun vine doar la cei ce dăruiesc la rândul lor. Un copil, nouă ne dăruiește fericire în fiecare zi, dar lui Moș Crăciun ce-i poate dărui? Ei bine, lui Moș Crăciun îi poate dărui un pahar natural de lapte gustos și în plus, chiar o turtă dulce sau un biscuite.

Acest mic joculeț poate aduce cu el timp minunat petrecut între părinți și copii, deoarece așa le punem creativitatea și îndemânarea la încercare. Cum? Făcând împreună o rețetă simplă și banală de biscuți, ornând frumos „paharul lui Moș Crăciun” sau pregătindu-i chiar un pachețel Moșului.
Să nu uităm niciodată să oferim fericire, înțelegere, iubire și să fim mai buni, acum dar și pe tot parcursul anului. Spiritul Crăciunului să ne intre în suflete de acum și până la Crăciunul următor! Să fim buni, nu ne costă nimic.

Vitalact și echipa vă urmeză „Sărbători fericite!”.

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor