Cum să păstrăm produsele naturale in cele mai bune condiții

Cum să păstrăm produsele naturale in cele mai bune condiții

 

În ultima perioadă, tindem din ce în ce mai mult să consumăm cât mai multe produse naturale, să reciclăm, să avem grijă la cantitatea de resurse naturale pe care o consumăm. Un lucru foarte bun, înseamnă că ne îngrijorăm pentru sănătatea noastră și a copiilor noștri.

De aceea și noi, Vitalact, punem la dispoziție o gamă destul de largă de produse lactate 100% naturale.

Însă puțini dintre noi știm exact cum sa păstrăm calitatea acestor produse. Într-adevăr produsele naturale au mai multe beneficii decât lactatele convenționale dar în același timp au și o perisabilitate ușor mai mare. Dacă nu avem grijă, produsele lactate naturale pot intra într-un proces de degradare, de la schimbarea mirosului și a gustului, până la modificare aspectului.

Cum să păstrăm produsele naturale în condiții optime pentru consum?

Când suntem într-un magazin și vrem să cumpărăm un astfel de produs natural, ne uităm la ambalaj cu grijă și analizăm dacă cumva este deteriorat, rupt. Apoi, după ce achiziționăm produsul și îl transportăm acasă, trebuie în cel mai scurt timp să îl depozităm la temperatura corespunzătoare (în cazul în care nu este consumat imediat după achiziționare).

Temperatura optimă diferă de la produs la produs, laptele e bine să fie ținut între 2 și 4 grade Celsius, iaurturile între 2 și 6 grade Celsius, brânzeturile între 2 și 8 grade Celsius.

În general, termenul de valabilitate a produselor naturale e mult mai mic decât a produselor convenționale, așa că trebuie să fie consumate în imediata perioadă după achiziționare.

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor