De ce este bine să consumi cașcaval?

De ce este bine să consumi cașcaval?

De ce este bine să consumi cașcaval?

Sandvișurile gustoase sunt bucuria din fiecare pauză…fie că este vorba de pachețelul pe care îl pregătești zilnic cu drag sau de gustarea târzie de la birou. Ingredientul secret al oricărui sandviș este acea fâșie de cașcaval, perfect tăiată…care întregește parcă gustul oricăror mezeluri sau legume.

În ultimii ani oamenii au început să fugă de cuvântul cașcaval, deoarece îl asociază la nivel mental cu produsele procesate. Astăzi, văcuța Vitalact pune cașcavalul în tot ceea ce înseamnă sandviș gustos!

Mai mult decât atât…nu doar gustul este motivul pentru care fiecare gustare ar trebui să conțină cel puțin o bucățică de cașcaval. Iată de ce trebuie neapărat să introduci acest produs în alimentație:

  1. Alimentația sănătoasă conține cel puțin 3 porții de lapte

Brânzica delicioasă și cașcavalul gustos conțin cel puțin 4-5 porții de lapte, oferind de fiecare dată un produs autentic, cu gust tradițional. Acestea sunt cu atât mai sănătoase cu cât conțin mai mult lapte și mai puține grăsimi. De aceea, pentru a a-ți asigura necesarul de lapte trebuie să experimentezi gama largă de produse lactate.

 

  1. Bogăție de calciu și vitamina B12

Cașcavalul acționează pozitiv asupra sistemului osos întărindu-l și de asemenea reduce riscul de apariție a cariilor dentare fiind cel mai bun prieten al micuțului tău! Totodată, acesta este benefic și pentru persoanele mai în vârstă, reducând riscul apariției osteoporozei sau a problemelor cardiace.

 

  1. Sursă importantă de glucoză

Spre deosebire de alte brânzeturi, cașcavalul are un conținut mai ridicat de grăsimi, însă acestea constituie o importantă sursă de glucoză care oferă energie. Zilele pline pot fi duse la bun sfârșit doar cu o doză considerabilă de energie, care ne ajută să ne îndeplinim cu succes fiecare obiectiv.

 

  1. Doza zilnică de proteine

Antrenamentele la sală și orele de sport sunt incomplete fără un consum corespunzător de proteine. Astfel, la fiecare 100 de grame de cașcaval consumat, obții aproximativ 24 de grame de proteine, perfecte pentru musculatura ta.

 

Cașcavalul este un preparat de origine siciliană completând fiecare sandviș sau gustare, prin gustul unic și textura ușor moale. Singura regulă de care trebuie să ții cont atunci când mergi la cumpărături este o etichetă fără conservanți, coloranți sau stabilizatori.

Văcuța Vitalact ți-a pregătit deja un cașcaval tradițional și 100% natural, din cel mai bun lapte, atent colectat pentru ca tu să te bucuri de mese copioase și delicioase.

Vitalact, cea mai bună alegere pentru familia ta!

Dacă nu ne crezi pe cuvânt, te provocăm la un muuult visat sandviș bogat în cașcaval.

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor