De ce este brânza Vitalact este o alegere perfectă pentru copii?

De ce este brânza Vitalact este o alegere perfectă pentru copii?

 

De ce este brânzica Vitalact este o alegere perfectă pentru copii?

Cea mai mare împlinire pentru orice mămică este să pregătească o masă gustoasă și sănătoasă pentru cei mici. Brânza proaspătă Vitalact este o alegere perfectă grație gustului delicios și versatilității în rețete, clasându-se într-o categorie de alimente importante pentru dezvoltarea organismului.

De ce este brânza proaspătă Vitalact un aliment nutritiv, ideal în alimentația micuțului tău?

Pentru că la fiecare 100 g de brânză proaspătă delicioasă, te bucuri de 13 g de proteine iar nivelul de calorii îi vor oferi toată energia din lume pentru a se bucura de fiecare joculeț. De altfel, se crede că laptele de vacă conține cea mai mare cantitate de proteine de cazeină dintre toate tipurile de lapte.

Brânza proaspătă oferă și un mare conținut de vitamina B12, asigurând o mare parte din necesarul zilnic de vitamine, esențiale în creșterea copilului. Totodată brânza conține tiamină care transformă zaharurile din lapte în energie, alături de niacină care joacă un important rol în digestie și în reducerea colesterolului.

Un alt ingredient esențial al brânzei este calciul, care transformă fiecare copil într-un adult sănătos cu oase puternice, ajutând sistemul nervos să transmită impulsuri nervoase.

Iată câteva idei delicioase pe care le poți prepara pentru ca micuțul tău să se bucure de o dietă sănătoasă:

  1. Desert gustos atunci când amesteci brânza cu două lingurițe de miere proaspătă și delicioasă
  2. Cartofii dulci copți și tăiați bucățele fac echipă bună cu brânza proaspătă
  3. Câteva fructe delicioase pasate împreună cu brânzica constituie o masă perfectă pentru bebeluși
  4. Se fierbe un ou moale, se combină cu brânză proaspătă și pâine pentru un mic dejun sățios și sănătos
  5. Amestecați câteva fructe uscate sau stafide cu câteva linguri de brânză și veți obține o gustare ideală atât pentru adulți cât și pentru copii
  6. Include brânzica în clătite sărate sau dulci
  7. Alege câțiva ardei grași, pe care să îi tai în fâșii mai groase și apoi poți să îi umplii cu brânză și mărar, o gustare bună pentru micii școlari
  8. Amestecă cerealele integrale cu fructe proaspete sau uscate și brânzică pentru un mic dejun delicios

Așadar, văcuța Vitalact recomandă să introduci brânzica proaspătă în dieta zilnică, într-un mod cât mai gustos astfel încât să oferi nu doar o masă nutritivă ci mai ales un gust bun. Brânza proaspătă Vitalact este creată din cel mai pur lapte, 100% naturală și sănătoasă. Aceasta se obține la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță alimentară oferind un aliment sigur pentru cel mic din toate punctele de vedere.

Urmând o rețetă tradițională și extrem de gustoasă brânza Vitalact face echipă bună cu legume, fructe, ouă sau cărniță, combinații prin intermediul cărora poți pregăti principalele mese ale copilului, astfel încât acesta să beneficieze de toți nutrienții necesari creșterii.

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor