Iaurtul Vitalact – sursa ta de probiotice

Iaurtul Vitalact – sursa ta de probiotice

 

Încă din copilărie…părinții și bunicii ne îmbiau adesea cu iaurt și astfel am crescut cu gândul că acesta este un aliment sănătos. Însă te-ai întrebat vreodată, de ce iaurtul este un aliment care trebuie consumat zilnic?

Astăzi, văcuța Vitalact este pusă pe fapte mari! Vrea să te convingă să introduci iaurtul în dieta ta zilnică, pentru a te bucura de o adevărată sursă de probiotice.

Ce sunt aceste probiotice care rimează cu antibiotice?

Ei bine, sunt bacterii cu intenții pozitive, extrem de benefice pentru sănătatea ta. Acestea, dezvoltă flora intestinală al cărei rol este acela de a te proteja de înmulțirea bacteriilor dăunătoare. Pe parcursul vieții, această floră este periodic afectată de consumul de antibiotic sau de un regim alimentar nesănătos.

Cea mai bună armă în lupta cu bacteriile dăunătoare este iaurtul! Studiile au arătat că bacteriile lactice ar putea prelungi viața inhibând procesele de putrefacție ale resturilor alimentare din intestine, care pot genera compuși toxici.

De asemenea, probioticele au efecte pozitive și asupra tensiunii arteriale. Se spune că dacă reduci sarea cu 2 g pe zi, vei avea o tensiune arterială mult mai bună. Ei bine, consumând zilnic probiotice, poți obține același efect deoarece valorile tensiunii arteriale scad considerabil, contribuind la buna funcționare a inimii.

Totodată, probioticele reglează tranzitul intestinal având capacitatea de a reduce severitatea diareei, care adesea apare ca urmare a consumului de antibiotice, îmbunătățind simptomele în cazul bolilor intestinale și implicit digestia.

Sezonul răcelilor poate să fie străbătut mult mai ușor printr-un consum optim de bacterii lactice, care întăresc sistemul imunitar, generând producția de anticorpi naturali și stimulând totodată celulele imunitare.

 În cazul în care kilogramele în plus au devenit o problemă și vreți să slăbiți, probioticele împiedică absorbția grăsimii în intestin, stimulând arderea caloriilor. Totodată, acestea produc eliminarea grăsimii prin creșterea nivelului anumitor hormoni.

Alături de multiplele beneficii, probioticele contribuie și la sănătatea ficatului, îmbunătățind procesele de anti-oxidare și protejându-l în special de efectele consumului de medicamente în cantități mari.

Acum că am făcut cunoștință cu probioticele, iată câte minunății se pot ascunde într-un simplu pahar de iaurt!

Văcuțele Vitalact se pregătesc zilnic cu cel mai proaspăt lapte, pentru ca tu să te bucuri din plin de un preparat 100% natural și cu gust tradițional.

Ia-ți doza zilnică de probiotice și bucură-te de o gustare savuroasă pe tot parcursul zilei, indiferent de oră, zi sau anotimp!

Iaurtul Vitalact, alegerea perfectă pentru sănătatea ta!

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor