Înghețată de casă pentru o vară delicioasă

Înghețată de casă pentru o vară delicioasă

Înghețată de casă pentru o vară delicioasă

 

Vara este cel mai dulce anotimp, atât pentru voi cât și pentru văcuțele Vitalact. Pentru noi și pentru ele…vara merge cel mai bine cu lactate proaspete, 100% naturale. Nu ne-am putea imagina nicio zi cu Soare fără o porție uriașă de înghețată muuult prea delicioasă și sănătoasă în același timp.

Cum ar fi dacă în propria bucătărie ai putea să pregătești cea mai bună înghețată de casă din lume?

Câteva grame de smântână Vitalact, multe, multe fructe proaspete și o tonă de pasiune pentru gust bun…și poate o bucățică mică de suflet la final.

Iată 2 rețete care îți vor îndulci vara!

 

1.Înghețată cu căpșuni veseli

Ingrediente:
-200 g căpșuni proaspeți și dulci

-200 g smântână naturală Vitalact

-150 g lapte Vitalact delicios

-3 linguri de zahăr

-esență de vanilie

-puțină sare

Cu ajutorul unui blender, mixați căpșunii cu laptele, esența și sarea până se obține o compoziție omogenă. Apoi, se adaugă treptat zahărul, iar la final smântâna. Se amestecă super bine toate ingredientele apoi se pun la congelator pentru o oră. După acest pas, se scoate înghețata și se mixează cu ajutorul mixerului pentru obținerea unei paste cremoase.

Pentru un plus de savoare se adaugă bucăți mari de căpșuni și se lasă la congelator câteva ore.

 

2. Înghețată cu brânzică dulce

Ingrediente:

-250 g brânză dulce Vitalact la găletușă

-4 linguri de smântână Vitalact

-6 linguri de miere

-3 gălbenușuri

-esență de vanilie

 

O preparare mai simplă decât atât nici nu se putea: amesteci toate ingredientele într-un bol, până când obții o compoziție omogenă, pe care o pui pentru o oră la congelator. După acest procedeu, se scoate din frigider și se mixează, iar după o oră de stat la congelator se repetă procesul pentru un plus de cremozitate.

 

Înghețata de casă cu lapte este cea mai bună și sănătoasă alegere pentru cei mici și cei mari, având ca ingredient de bază lactate 100% naturale, a căror savoare se îmbină armonios cu prospețimea fructelor de sezon…într-un gust demențial.

Fiecare vară merită trăită cu aromă de înghețată! Partea cea mai bună este că îți vei petrece puțin timp în bucătărie și vei avea mereu la îndemână un super desert natural și gustos!

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor