Lapte – erou în alimentația celor mici

Lapte – erou în alimentația celor mici

Vitalact oferă soluția unei dezvoltări armonioase pentru fiecare copil în parte, lapte Vitalact, 100% natural, proaspăt recoltat de la văcuțele care își petrec ziua păscând pe câmpii și dealuri românești.

De ce au nevoie copiii de mai mult lapte decât adulții? Ei bine, după un an, toți copiii intră într-un ritm accelerat de creștere și dezvoltare.

Primele dureri de dinți…hăinuțele care sunt prea mici…primii pași în viață și primele cuvinte. Toate acestea ne sunt familiare și ne încântă de-a dreptul, însă acest proces necesită o cantitate mare de calciu și fier.

Laptele Vitalact, 100% românesc, proaspăt și cu gust natural ajută la dezvoltarea micuțului tău.

Află de ce este atât de important consumul de lapte!

1. Lăpticul Vitalact, o masă completă

În cazul copiilor cu vârsta peste 2 ani conținutul de proteine ajută la dezvoltarea mușchilor, iar cei 9 amino-acizi componenți impulsionează procesul de creștere corespunzătoare. Lăpticul Vitalact conține 3,3 g proteine/100 g, proteine ușor digerabile.

2. Dinți sănătoși

Auzim peste tot afirmații referitoare la conținutul de calciu al laptelui. Ei bine, laptele Vitalact asigură dințișori sănătoși. Sănătatea dentară nu trebuie deloc neglijată, deoarece aceasta influențează starea generală de sănătate a copilului.

Laptele bogat în fosfor și calciu și periajul regulat, fac echipă bună, ajutând în procesul de creștere al dinților, protejându-i și prevenind căderea acestora. De aceea, majoritatea medicilor dentiști recomandă consumul de lapte între mese.

3. Oase rezistente

Copiii aleargă și se joacă fără oprire…energia este ceea ce îi definește. Însă atunci când există prea multă joacă…apar și loviturile din neatenție. Cu toții ne-am confruntat cu acestea, nu putem spune că am fost copii dacă nu am avut măcar 2-3 vânătăi. Uneori vânătăile se lasă și cu fracturi și membre rupte. Soluția? Mai mult calciu. Și ce altă sursă de calciu mai bună ca laptele de vacă, proaspăt și natural.

Consumul unui pahar de lapte Vitalact pe zi crește considerabil rezistența oaselor, prevenind fracturile atunci când cei mici devin mult prea energici.

4. Bogăție de minerale și vitamine

Te-ai gândit vreodată că un aliment atât de simplu și banal poate să fie atât de bogat? Copiii sunt mereu activi, însă au nevoie de vitamine și minerale pentru a-și derula activitățile zilnice.

Vitaminele din componența laptelui Vitalact previn oboseala micuțului tău, în timp ce mineralele asigură o vedere perfectă, pentru a se bucura de toate culoriile lumii.

5. Inimioare pline de sănătate

Un conținut optim de calciu previne boliile cardiovasculare la copii. Vitalact conține o cantitate optimă de magneziu și fosfor,  care reglementează alimentarea cu sânge a organelor vitale.  În acest fel, fiecare masă care conține lapte este doar o doză de sănătate!

Lapte Vitalact

Copilul tău merită tot ce este mai bun de aceea trebuie să te asiguri că îi oferi alimente de calitate. Laptele Vitalact este cea mai bună alegere în alimentația micuțului tău, fiind un produs 100% românesc, proaspăt și hrănitor, o formulă magică prin care fiecare copil ”crește mare”.

VITALACT

Povestea noastră începe cu văcuțele fericite Vitalact, care se relaxează în procesul de mulgere, ascultând muzică clasică…și se finalizează cu un zâmbet și un pahar de lapte proaspăt 100% românesc, cu gust natural și cu o mulțime de beneficii asupra organismului uman.

Văcuța Vitalact ți-a pregătit sute de litri de lapte gustos și delicios, obținut în condiții de siguranță și calitate deplină, pentru ca tu să te bucuri de un aliment 100% natural.

P.s. Fii la curent cu ultimele noutăți din lumea produselor lactate! Vitalact a lansat super-produse!

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor