Laptele Vitalact și surprize la pahar

Laptele Vitalact și surprize la pahar

 

Laptele Vitalact și surprize la pahar

Încă din copilărie auzim mereu fraza ”Bea lapte că e sănătos!”. Am crescut cu acest gând și am consumat într-o mai mare sau mai mică măsură lapte și produse derivate, însă te-ai întrebat vreodată ce beneficii ascunde acesta?

Povestea noastră despre lapte sănătos începe cu văcuțele fericite Vitalact, care se relaxează în procesul de mulgere, ascultând muzică clasică…și se finalizează cu un zâmbet și un pahar de lapte proaspăt 100% românesc, cu gust natural și cu o mulțime de beneficii asupra organismului uman.

Iată cum un simplu pahar de lapte, consumat cu regularitate, îți poate transforma viața.

1. Sursă de nutrienți

Fiecare pahar de lapte Vitalact este o sursă de calciu, de aceea oasele tale vor fi mai fortificate și vei avea mai multă forță! Alături de calciu, laptele conține și vitamina B12, vitamina A, magneziu și zinc oferind nutrienții necesari bunei funcționări a organismului, într-un mod natural. Până la urmă, laptele a fost creat pentru a oferi nutrienții necesari creșterii animalelor nou-născute. Văcuța Vitalact este mare consumatoare de iarbă verde, de aceea ea oferă un lapte bogat în omega3 și acid linoleic, absolut necesare organismului tău.

2. Proteine de calitate

Cine spune că proteinele există doar în carne? Laptele Vitalact este bogat în proteine care întăresc sistemul imunitar și asigură refacerea celulelor vitale corpului tău. O mulțime de studii asociază consumul de lapte cu scăderea pericolului de slăbire a mușchilor, o dată cu înaintarea în vârstă. Așadar, atunci când finalizezi un antrenament solicitant, laptele este recomandat pentru repararea mușchilor și creșterea rezistenței

3. Prevenirea kilogramelor în plus

Grație conținutului mare de proteine, consumând lapte te vei simți sătul pentru o perioadă mai lungă de timp. Acidul linoleic din componență intervine în acest sens și inhibă producerea de grăsime. De altfel, studiile arată că oamenii care consumă mai mult calciu sunt mai puțin predispuși să devină obezi sau supraponderali. Lipidele din lapte conduc la scăderea colesterolului ajutând la creșterea masei musculare în detrimentul masei grase.

4. Bun la toate

Laptele este un ingredient foarte versatil, care poate fi introdus extrem de ușor în dieta zilnică. Dacă nu te atrage ideea de a consuma lapte gol, poți să îl introduci cu succes în preparate naturale și sănătoase precum smoothie-uri, terci de ovăz, cafea sau chiar supe. De asemenea, iaurtul natural neîndulcit, oferă aceleași beneficii precum laptele din care este făcut.

5. Hidratare

Da, ai citit bine! Laptele ajută la hidratare astfel încât tu să te bucuri de o piele frumoasă. Hidratarea este vitală vieții, iar lipsa acesteia poate să fie fatală! Așadar, dacă omiți să consumi apă în mod frecvent, poți să o înlocuiești cu lapte, acesta conținând un mare număr de molecule de apă.

 

Iată cum un simplu pahar de lapte Vitalact îți oferă atât de multe! Dacă vrei să vezi cum laptele îți poate transforma viața, alege să îl consumi zilnic, timp de o lună, iar apoi observă efectele asupra corpului tău!

P.S: fericirea văcuței Vitalact este contagioasă, iar gustul natural al laptelui produs de acestea este de neegalat! 😊

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor