Parfait cu iaurt

Parfait cu iaurt

Parfait cu iaurt vesel și fructe proaspete

 

 

Dacă ar fi să aibă un gust anume, vara ar fi cu siguranță prospețime, dulce și acrișoară.

Și știi care este cea mai bună parte?

Poți da savoare verii cu un parfait gustos cu iaurt și fructe perfect atât ca mic dejun cât și ca gustare. Genul de preparat simplu și rapid, cu care nu vei da niciodată greș atunci când vine vorba de preparate pe placul celor dragi.

Ai nevoie în primul rând de multă pasiune pentru gust bun, puțină magie în bucătărie și câteva ingrediente simple:

200g zmeură proaspăt culeasă

200g iaurt fericit Vitalact

100g musli crocant

1 banană, tăiată felii

50g afine

miere dupa gust (opțional)

Magia se întâmplă în momentul preparării, când se așează primul strat de iaurt, urmat de cel de musli, apoi de fructele proaspete pentru un efect vizual WOW. Experiența se repetă în funcție de înălțimea borcănelului. Înainte de a adăuga ingredientele se recomandă să puneți la rece recipientele de sticlă pentru a păstra preparatul final în stare proaspătă.

De asemenea, dacă sunteți adepți ai gustului dulce, la fel cum este și văcuța Vitalact, vă recomandăm să amestecați iaurtul cu câțiva stropi de miere gustoasă.

De ce acest tip de gustare este mai sănătos decât altele?

Ei bine, pentru că iaurtul produs de văcuțele care mănâncă fericite iarbă din zori și până la Apus, are un conținut mare de proteine și bacterii bune care mențin sănătatea sistemului imunitar și ajută la prevenirea eventualelor probleme de digestie.

Mai mult decât atât, dacă ești la dietă, ești sportiv sau faci sport cu regularitate, acest parfait este cel mai bun prieten al tău în materie de alimentațe, având un mare conținut de proteine care ajută la refacerea mușchilor, învăluit în prospețimea și savoarea fructelor.

Trebuie să știi că fructele din rețetă pot fi cu ușurință înlocuite, în funcție de preferințe.

Dacă îți dorești un conținut mai scăzut de calorii, atunci poți să folosești mere, care țin greutatea sub control, previn calculii biliari și conțin pectină, o fibră complexă extrem de benefică pentru sănătate. Pentru un plus de gust, mărul se poate căli în prealabil cu puțină scorțișoară și unt.

Cine spune că deserturile sunt nesănătoase și pline de calorii, nu a făcut încă cunoștiință cu văcuța Vitalact.

Inspirată de apusurile frumoase de pe pășunile din Ardeal, văcuța Vitalact oferă soluții gustoase de preparate menite să dea gust verii.

Alege să prepari acest parfait, ori de câte ori îți e poftă de ceva dulce, proaspăt și răcoritor și folosește-ți din plin imaginația pentru cele mai colorate și gustoase combinații.

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor