PRODUSE LACTATE

PRODUSE LACTATE

În gama de produse lactate regăsim alimentele care, datorită versatilității lui, au ca ingredient principal laptele. Reprezentând o sursă de proteine, minerale și nutrienți, fresh și ușor de stocat, consumul de lapte sub numeroasele lui forme implică o mulțime de surprize benefice pentru dezvoltarea și buna funcționare a organismului. În special, doza necesară de calciu care contribuie la formarea unui sistem osos sănătos este asigurată din produse lactate. Iată diferitele produse lactate, marca Vitalact, caracterizate de calitate și diversitate:

1.Brânza de vaci

Brânza de vaci Vitalact este produsă prin intermediul procesului de coagulare a laptelui provenit de la văcuțe fericite. Fabricarea acesteia este atât o știință, cât și o artă stăpânită cu drag de producătorii Vitalact care pun suflet în rețeta fiecărui produs. Consumul brânzei de vaci duce la asimilarea unui număr semnificativ de vitamine (B2, A, D, E), proteine și aminoacizi. Mai mult decât atât, reduce riscul dezvoltării afecțiunilor cardiace, a diabetului zaharat, a cariilor dentare aducând o serie de efecte pozitive asupra funcționării întregului organism.

Brânză de vaci Vitalact

2.Cașcaval

Cașcavalul Vitalact este obținut prin opărirea cașului din lapte de vacă nepasteurizat și are un gust greu de egalat. Pe lângă calitățile sale nutriționale, cașcavalul are caracter distinctiv. Astfel, este folosit cu ușurință într-o sumedenie de preparate conferindu-le o notă aparte de unicitate. Popularitatea acestuia se datorează și capacității lui de a preveni hipertensiunea si osteoporoza.

Cașcaval Vitalact

3.Iaurt

Consumat adesea la micul dejun, iaurtul sporește imaginația îmbiindu-te să creezi asocieri palpitante pentru o adevărată experiență gustativă. Iaurtul Vitalact oferă libertate. Prin urmare, consumat în asociere cu fructe, nuci, migdale sau miere poate crea o masă sănătoasă plină de nutrienți care întăresc sistemul imunitar și facilitează digestia.

Iaurt Vitalact
Iaurt Vitalact

4.Lapte

Ca parte componentă a unui număr vast de rețete, laptele poate fi considerat un ingredient fundamental al alimentației. Indispensabil pentru infanți datorită rolului său în creșterea și dezvoltarea acestora, laptele nu își pierde importanța odată cu trecerea timpului. Laptele Vitalact este o unealtă folosită în sculptarea unui organism plin de vitalitate.

Lapte Vitalact
Lapte Vitalact

5.Smântână

Smântâna este un ingredient des folosit în mâncarea românească care conține fosfor și calciu. Aceasta îmbunătățește vederea datorită faptului că este bogată în Vitamina A și asigură prin intermediul proteinelor sale un păr mătăsos și o piele sănătoasă.

Smântână Vitalact
Smântână Vitalact

6.Telemea

Oferind aceleași beneficii ca și brânza de vaci, telemeaua Vitalact uimește prin gustul său intens și deosebit. Aceasta este folosită în prepararea salatelor sau a plăcintelor. Totodată, poate avea rol de topping, încurajând folosirea ei după preferințele fiecărui consumator și dând dovadă de adaptabilitate în bucătărie.

Telemea Vitalact

Produsele lactate Vitalact aduc cu sine multe posibilități de folosire, multe reglementări asupra sănătății și multe gusturi de neuitat. Încearcă-le și convinge-te! Află mai multe despre noua gamă de super-produse Vitalact, în curând, aici.

P.s. Nu uita că laptele Vitalact provine de la văcuțe atent grijite care se bucură zilnic de plaiurile României. Ele ne ajută să oferim produse de înaltă calitate, naturale și 100% românești.

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor