Produse naturale Vitalact

Produse naturale Vitalact

Vitalact oferă produse naturale care redau energia necesară de a trece prin vârtejul trecerii timpului. Sănătatea este prețioasă, iar pentru menținerea ei, adoptarea unui stil de viată adecvat este absolut necesar. Așadar, ce metodă mai bună decât să începi ziua cu un mic dejun bogat în nutrienți, proteine și minerale? Produsele naturale Vitalact pun bazele unei zile pline de zâmbete!

Ce înseamnă produse naturale 100%?

Cu siguranță cu toții ne-am pus această întrebare, așa că iată răspunsul:

Produsele naturale includ totalitatea componenților produși natural de un organism viu care se regăsește în natură.

Cum îmbrățișează Vitalact conceptul de “produse naturale”?

Povestea Vitalact începe în mijlocul naturii, acolo unde, sute de văcuțe se bucură de razele calde ale soarelui și savurează iarba proaspătă a câmpiilor românești.

Ele se plimbă zilnic în perimetrul celor 1500 de hectare de terenuri agricole situate în comuna Doștat, județul Alba, deținute de Vitalact.

Datoria noastră este să ne asigurăm că ele beneficiază de condiții optime pentru a produce cel mai sănătos lăptic. Așadar, văcuțele noastre sunt atent grijite și răsfățate într-o atmosferă de vis, dominată de sunetul dulce al muzicii clasice.

Laptele Vitalact, împreună cu toate produsele fabricate din acesta, sunt 100% naturale și 100% românești. Prin urmare, acestea sunt fabricate într-un mediu organic:

  • fără ingrediente sintetice
  • fără coloranți
  • fără conservanți
  • fără stabilizatori de aroma
  • fără modificări genetice

Cum este verificată calitatea produselor Vitalact?

Calitatea produselor Vitalact este asigurată prin laboratorul BIOEF autorizat de către ANSVA și ANMDM care atestă respectarea standardelor conform legislației în vigoare.  

Fluxul integrat este controlat de persoane de specialitate (biologi, chimiști, medici etc.) pentru a asigura un proces de producție sănătos.

Produsele naturale Vitalact redau gustul autentic românesc, surprind prin calitățile lor nutritive și provin din laptele unor văcuțe fericite . Fă parte din povestea noastră, susține o viață sănătoasă și bucură-te de naturalețea produselor Vitalact!

P.s. În curând, Vitalact lansează un concept nou. Fii la curent cu noile super-produse naturale.

Produse naturale
Produse naturale Vitalact

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor