Produsele din lapte fără lapte

Produsele din lapte fără lapte
Produsele din lapte fără lapte

 

Atunci când mergem la cumpărături suntem mereu pe pilot automat și nu avem răbdarea și nici timpul necesar să supunem fiecare produs unei analize riguroase. Cu toții avem de bifat mii de task-uri zilnice și este normal să fugim de o bătaie de cap în plus.

Conștiincioasă din fire, văcuța Vitalact s-a pregătit cu câteva informații utile, arme de încredere în selectarea lactatelor perfecte pentru tine și cei dragi ție.

Astfel, conform unui studiu realizat în a doua parte a anului 2018, asupra a 126 de lactate din comerț pentru a vedea conținutul acestora, lucrurile nu sunt mereu lactate atunci când vine vorba de produse pe bază de lapte. Descoperirile sunt uimitoare, demonstrând încă o dată importanța rolului de detectiv a fiecărui consumator în parte.

Prima problemă întâmpinată este proveniența grăsimilor din lactate de tip brânză sau cașcaval. Astfel, dacă atunci când vă uitați pe lista de ingrediente vă loviți de denumiri ciudate, care sunt departe de lapte, ingredientul principal al lactatelor, atunci trebuie să știți că vă orientați către un posibil produs dăunător.

Mergând mai departe cu coșul de cumpărături la raftul prieten cu dieta, ne lovim de produse declarate ca fiind potrivite pentru dietele alimentare, însă atunci când ne uităm la conținutul de grăsime vegetală 0% este înlocuit de cantități precum 0.5-7% care contribuie semnificativ la aportul zilnic de calorii.

Care este adevărata problemă? Faptul că fiecare consumator își dorește și plătește pentru un produs natural, cu conținut bogat de lapte sau bazat exclusiv pe lapte ca ingredient principal, iar în schimb se alege cu un produs care mimează proprietățile naturale, printr-un conținut ridicat de grăsimi vegetale, peste normele admise.  Asistăm practic zilnic la fenomenul ”lapte fără lapte” preferat de consumatori, grație prețului mai redus, însă trebuie să știm că sănătatea merită orice ban în plus.

Vedeta grăsimilor care provin din surse necunoscute este în special untul, care în anumite cazuri se bazează pe ulei de palmier, un ingredient special care își dorește să fie lapte însă nu reușește decât să imite textura și consistența acestuia.

Ținta adevărată, atunci când vine vorba despre lactate, sunt acele produse integrale din lapte, 100% naturale, care îți asigură un organism sănătos și o dezvoltare armonioasă.

 

De fiecare dată când mergeți la cumpărături alocați-vă un minut/per produs pentru a vizualiza eticheta de ingrediente componente. Adevăratele produse lactate nu necesită mult timp de analiză pentru că se bazează pe un număr redus de ingrediente. Atunci când citind șirul de ingrediente componente întâlnim denumiri ciudate sau prea multe cuvinte, avem de a face cu un produs care imită lactatele însă nu au cunoscut vreodată laptele.

Vitalact oferă o gamă de produse 100% naturale, bazate exclusiv pe cel mai pur lapte, colectat la standarde înalte de siguranță alimentară și calitate. Fiecare mililitru de lapte este atent prelucrat după rețetele tradiționale din inima Ardealului, inspirate de naturalețea câmpiilor nesfârșite de iarbă proaspătă, acolo unde în liniște văcuțele își petrec zilele pentru ca tu să te bucuri de cele mai bune lactate! Laptele proaspăt, smântâna cu gust autentic, cașcavalul sau telemeaua adevărată, sunt bucuriile fiecărei mese alături de cei dragi, pentru care îți dorești tot ce e mai bun…iar noi punem bunul în fiecare produs.

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor