Beneficiile consumului de lactate

Beneficiile consumului de lactate

Beneficiile consumului de lactate sunt incontestabile și esențiale pentru un regim alimentar sănătos și complet. Văcuțele Vitalact iubesc dietele echilibrate și te îndeamnă să integrezi produse lactate în meniul tău!

Produsele lactate reprezintă o sursă importantă de nutrienți esențiali pentru menținerea sănătății organismului noastru și pentru buna funcționare a acestuia.

Beneficiile consumului de produse lactate

Brânza, laptele, iaurtul și smântâna asigură o doză esențială de:

nutrienți importanți care oferă energia necesară fiecărei zile

-calciu, extrem de important pentru cei mici întrucât construiește structura osoasă și redă sănătate dinților

-potasiu care ajută la menținerea unui nivel optim al presiunii sângelui

-vitamina A care construiește o vedere mai bună și o piele mai sănătoasă

-riboflavină care susține producerea de celule roșii și a funcționării optime a metabolismului

-vitamina D care stimulează absorbția eficientă a calciului

-proteine, precum caseina și zerul, care ajută la creșterea masei musculare și sunt adesea folosite în suplimentele pentru îndeplinirea acestui scop.

În plus, produsele lactate reduc considerabil riscul de afecțiuni cardiace, apariția obezității, a hipertensiunii sau a diabetului de tip 2.

Produse Lactate Naturale

Cele mai bune produse lactate provin din laptele văcuțelor fericite, crescute pe o pajiște unde se bucură zilnic de iarba proaspătă a acesteia. Produsele lactate naturale au un profil nutrițional mult mai complex și conțin mai mulți acizi grași și vitamine.

Consumul de lactate poate fi ușor integrat în viața ta, laptele poate fi prezent dimineața la cafea sau într-un milkshake delicios, brânza completează perfect prânzul, iar iaurtul și smântâna sunt ușor regăsite într-o sumedenie de rețete!

VITALACT

Înțelegem cât de important este să fim sănătoși și să adoptăm un meniu diversificat și special pentru nevoile organismului nostru.

Noi promovăm un stil de viață sănătos și ne bucurăm să oferim produse lactate 100% naturale și 100% românești, alegerea perfectă a fiecărei zile!

P.s. Fii la curent cu ultimele noutăți din lumea produselor lactate! Vitalact lansează în curând super-produse!

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor