Cafea Dalgona-perfectă pentru o dimineață frumoasă

Cafea Dalgona-perfectă pentru o dimineață frumoasă

Văcuțele Vitalact încep săptămâna cu un trend care a cucerit internetul! Ele pregătesc Cafea Dalgona ! Ce este diferit la această cafea? Este delicios de cremoasă și arată spectaculos!

Mai mult decât atât, cafeaua Dalgona este foooarte ușor de pregătit. Ai nevoie doar de lapte, zahăr, apă și cafea INSTANT. Află rețeta în cele ce urmează!

Rețetă Cafea Dalgona

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Într-un bol se adaugă cafeaua, zahărul și apa fierbinte, în această ordine. Apoi, se amestecă compoziția cu ajutorul unui tel sau preferabil, pentru a scurta timpul de preparare, folosing un mixer electric, până când se obține o spumă tare.
  2. Pentru a verifica dacă spuma este gata, aceasta nu trebuie să cadă în momentul în care bolul este întors invers. În acest caz, puteți trece la pasul următor.
  3. Laptele fierbinte se adaugă într-un pahar, iar peste acesta se plasează crema de cafea pregătită.

Se recomandă servirea acestei cafele într-un pahar transparent pentru a te bucura de aspectul său vizual de excepție.

Cantitatea menționată în această rețetă este pentru a pregăti o singură cafea. Însă pentru a-i surpinde și pe cei dragi cu un deliciu din lumea cafelei, tot ce trebuie să faci este să multiplici cantitățile recomandate cu numărul de persoane pentru care vrei să pregătești această surpriză.

O doză de energie este mereu bine-venită! Fă-ți ziua mai frumoasă și răsfață-te cu o cafea specială!

VITALACT

Laptele Vitalact este alegerea perfectă în bucătărie datorită calităților sale nutritive și calitative. Acesta este 100% NATURAL și 100% ROMÂNESC.

În plus, laptele Vitalact provine de la văcuțe fericite, îndrăgite de echipa Vitalact. Ele se delectează zilnic cu frumusețea muzicii clasice și se bucură din plin de cele 1500 de hectare de terenuri agricole situate în comuna Doștat, jud. Alba deținute de Vitalact.

Alegem #natural! Alegem #românește! Alegem #sănătos!

P.s. Fii la curent cu ultimele noutăți din lumea produselor lactate! Vitalact lansează în curând super-produse!

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor