Cartofi umpluți la cuptor

Cartofi umpluți la cuptor

Mereu cu idei bune, văcuțele vitalact vă recomandă o nouă rețetă, simplă și extrem de delicioasă. Deja le lasă gura apă doar când se gândesc. Yummy…Fără alte introduceri, rețeta săptămânii: Cartofi Umpluți la Cuptor.

Umpluți cu ce?

Aici intervine creativitatea dumneavostră. Noi vă sugerăm o opțiune care se bazează pe unul dintre produsele gustoase Vitalact: brânza de vaci.

Văcuțele Vitalact sunt foarte creative și iubesc să încerce lucruri noi. Le place mult să gătească și adoră să-i încurajeze și pe alții să le urmeze exemplu.

Îndraznește să faci experimente în bucătărie! Suntem nerăbdători să vă dăm rețeta, așadar:

Ingrediente Cartofi umpluți la cuptor

Mod de preparare

  1. Punem cartofii unși cu ulei de floarea soarelui sau de măsline în cuptorul preîncălzit la 175 de grade până se rumenesc.
  2. După ce sunt copți, îi tăiem vertical în două bucăți și formăm cu ajutorul unei linguri o adâncitură în fiecare, luând conținutul cartofului și plasându-l în alt bol.
  3. Amestecăm pulpa pe care am scos-o din cartofi cu brâna de vaci, laptele, smântâna, untul, sarea și piperul și ceapa tăiată mărunt până obținem o compoziție omogenă.
  4. Umplem cartofii cu compoziția obținută anterior și îi băgăm încă o dată în cuptor pentru circa 10-15 minute.

O gustare rapidă e mereu binevenită de membrii familiei! Cu miros puternic de amintiri plăcute trăite la țară, această rețetă te transpune într-o lume pe care n-ai vrea niciodată să o uiți: cea a bucuriilor simple.

Poftă bună!

Nu uita că produsele lactate Vitalact sunt 100% naturale și 100% românești, laptele provenind de la văcuțe fericite și răsfățate zilnic cu muzică clasică și cu plaiurile frumoase ale României.

Mănâncă #românește!

P.s. Fii la curent cu ultimele tendințe din lumea lapteului. Vitalact lansează super-produse în curând!

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor