Ce e fluxul integrat?

Ce e fluxul integrat?

Produsele Vitalact sunt provenite dintr-un flux integrat ceea ce determină un bun control al întregului proces, de la furcă la furculiță.

Ce înseamnă flux integrat?

Fluxul integrat înseamnă că în procesul de producție se integrează toate etapele care sunt necesare pentru a da naștere produselor naturale Vitalact.

1. Ferma vegetală

Brandul românesc Vitalact este susținut de propria fermă de vaci și cele 1500 hectare de terenuri agricole situate în comuna Doștat, jud. Alba.

Ferma vegetală, alături de ferma animală și fabrica de produse lactate, face parte din fluxul integrat, element important pentru controlul calității produselor noastre.

2. Ferma animală

Vitalact are propria fermă de vaci.

Ferma de la Doștat deține vaca care a dat cea mai mare producție de lapte din țară, respectiv o vacă din rasa Holstein care a produs 103 litri de lapte într-o singură zi.

Pentru maximizarea producției de lapte, vacilor li se administrează în timpul mulsorii câte o doză obligatorie de muzică simfonică, prin intermediul unui sistem de sonorizare profesional.

3. Laborator propriu

Calitatea produselor noastre este asigurată prin laboratorul BIOEF autorizat de către ANSVSA și ANMDM.

4. Fabrica de procesare

La fabrica de procesare din Baru, județul Hunedoara, obținem produse cu adevărat naturale, fără adaosuri chimice și 100% românești.

Iată de ce Vitalact este alegerea perfectă pentru tine și familia ta.

Alege să consumi produsele Vitalact iar noi vom avea grijă de sănătatea ta.

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor