Surpriza Vitalact – lactate gustoase

Surpriza Vitalact – lactate gustoase

Surpriza Vitalact îți aduce șansa să câștigi unul dintre cele trei coșuri cu toate produsele lactate Vitalact, 100% naturale și 100% românești oferite de Văcuțele Fericite ale familiei noastre.

Lactatele gustoase oferite de Vitalact sunt un cadou pentru tine și toți cei dragi!

Consumul de lactate aduce o serie de beneficii!

Brânzalapteleiaurtul și smântâna asigură o doză esențială de:

nutrienți importanți care oferă energia necesară fiecărei zile; asigură-te că ești mereu în cea mai bună formă – surprinde-i pe toți cu starea ta de bine!

calciu și vitamina D care stimulează absorbția eficientă a calciului, extrem de importante pentru cei mici întrucât construiesc structura osoasă și redau sănătate dinților – fă-i puternici pe voinicii familiei!

potasiu care ajută la menținerea unui nivel optim al presiunii sângelui și riboflavina care susține producerea de celule roșii și a funcționării optime a metabolismului – ai grijă de sănătatea ta!

În plus, produsele lactate reduc considerabil riscul de afecțiuni cardiace, apariția obezității, a hipertensiunii sau a diabetului de tip 2.

De ce să iubești produsele naturale?

 Produsele lactate naturale din Surpriza Vitalact au un profil nutrițional mult mai complex și conțin mai mulți acizi grași și vitamine.

Acestea sunt fabricate într-un mediu organic:

  • fără ingrediente sintetice
  • fără coloranți
  • fără conservanți
  • fără stabilizatori de aroma
  • fără modificări genetice

Calitatea produselor Vitalact este asigurată prin laboratorul BIOEF autorizat de către ANSVA și ANMDM care atestă respectarea standardelor conform legislației în vigoare.  

Fluxul integrat este controlat de persoane de specialitate (biologi, chimiști, medici etc.) pentru a asigura un proces de producție sănătos.

Produsele naturale Vitalact redau gustul autentic românesc, surprind prin calitățile lor nutritive și provin din laptele unor văcuțe fericite . Fă parte din povestea noastră, susține o viață sănătoasă și bucură-te de naturalețea produselor Vitalact!

Cum poți câștiga un coș plin de lactate gustoase Vitalact?

Urmează 2 pași simpli:

1. Achiziționează cel puțin un produs Vitalact.

2. Postează în secțiunea de comentarii la postarea Vitalact de pe Facebook o poză cu bonul care demonstrează că ați bifat prima condiție.

Apasă aici pentru a ajunge la postare!

𝑈𝑛𝑑𝑒 𝑔𝑎̆𝑠𝑖𝑡̦𝑖 𝑝𝑟𝑜𝑑𝑢𝑠𝑒𝑙𝑒 𝑉𝑖𝑡𝑎𝑙𝑎𝑐𝑡?

  • KAUFLAND din Alba Iulia, Arad, Brașov, Caransebeș, Cluj-Napoca, Codlea, Deva, Hunedoara, Mioveni, Oradea, Pitești, Rm.Vâlcea, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara., Târgu Jiu.
  • AUCHAN din Brașov.
  • CARREFOUR din Baia Mare, București, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Drobeta, Focșani, Galați, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Rm. Vâlcea, Roman, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Jiu, Timișoara, Vulcan, Zalău, Târgu Mureș, Târgoviște.

𝐶𝑢𝑚 𝑠𝑒 𝑎𝑙𝑒𝑔 𝑐𝑒𝑖 𝑡𝑟𝑒𝑖 𝑐𝑎̂𝑠̦𝑡𝑖𝑔𝑎̆𝑡𝑜𝑟𝑖?

Alegerea va avea loc în mod public, urmând să postăm un filmuleț cu extragerea celor trei norocoși.

Fă alegerea ideală și înscrie-te în concurs aici!

P.S: Concursul este valabil doar până pe data de 28 decembrie. Nu rata șansa să câștigi produse lactate, 100% naturale și 100% românești! Află mai multe despre acestea aici. Surpriza Vitalact te așteaptă!

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor