Uleiul de palmier, pericolul ascuns din brânzeturi

Uleiul de palmier, pericolul ascuns din brânzeturi

Uleiul de palmier, pericolul ascuns din brânzeturi 

o campanie VITALACT

de informare asupra sănătății tale.

 

 

 

Mersul la supermarket este o adevărată aventură în ziua de astăzi.

Îți petreci ore bune din viață încercând să faci cele mai bune alegeri între mii de opțiuni…mai aspectuoase, mai gustoase, cu forme și ambalaje diferite…la prețuri bune sau chiar supra prețuri.

Singura întrebare care îți vine în minte, aflat fiind în fața raftului este ”Care este cea mai bună alegere?”.

Ei bine, văcuța Vitalact este aici pentru a te îndruma într-o sesiune de shopping, în căutarea stilului de viață sănătos.

Astăzi vom învăța să deosebim brânza adevărată de cea artificială.

Supermarket-urile sunt pline de diverse brânzeturi și tipuri de cașcaval care nu au cunoscut niciodată laptele proaspăt de vacă, fiind create din ulei de palmier.

Știm că sună exotic, însă acest ulei de palmier este cel mai ieftin și mai chimizat ulei din întreaga lume.

De ce ai face o brânză din lapte de palmier?

Din motive financiare.

O brânză bazată pe acest tip de ulei, are o rezistență incredibilă la raft, putând rezista luni bune fără a se altera.

O telemea adevărată, 100% naturală, își schimbă proprietățile și aspectul după câteva săptămâni.

Uleiul de palmier este cea mai bună soluție tehnică și financiară pentru industria alimentară din prezent, oferind profit cu o investiție minimă.

Majoritatea consumatorilor, aleg în necunoștință de cauză fiind ghidați mai ales de dorința de a economisi, brânza bazată pe ulei de palmier având un preț extrem de redus în comparație cu lactatele autentice.

Acest preț este justificat în condițiile în care 1 kilogram de telemea necesită 7 l de lapte, 1 kg de iaurt se raportează la 1 l de lapte, iar un kg de cașcaval este echivalentul a 12 l de lapte.

Cele mai frecvente lactate în care adesea laptele este înlocuit de ulei vegetal sunt brânza telemea și cașcavalul.

Cea mai mare problemă a uleiului de palmier este reprezentată de acizi grașii din componență care în timp pot duce la apariția bolilor cardiovasculare și chiar a unor forme grave de cancer.

Partea bună este că atunci când suntem la raft, noi în calitate consumatori avem puterea de a alege și trebuie mereu să optăm pentru cea mai bună opțiune pentru organismul nostru.

Cea mai bună armă este analiza amănunțită a etichetei produsului (avem un întreg articol despre acest subiect aici), care trebuie să conțină lapte în proporție de 100% astfel încât tu să consumi un aliment natural și sănătos, cu proprietăți benefice asupra corpului tău.

Grija pentru propriul corp este cea mai bună dovadă de iubire de sine!

În lipsa îngrijorării, organismul uman nu ar mai putea funcționa la parametrii normali, iar tu ai fi incapabil de a-ți duce planurile zilnice la bun sfârșit. Miza cea mare în tot acest joc de deosebire a alimentelor autentice de cele false este sănătatea ta…iar fără aceasta viața nu ar exista.

Vitalact oferă o gamă largă de lactate 100% naturale, bazate în întregime pe laptele produs zilnic de văcuțele care pasc pe meleaguri ardelenești și sunt mulse într-un cadru ambiental plăcut, pe muzică simfonică!

Ce viață muuu-moasă!

Vitalact, alege înțelept!

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor