Vaca Holstein – vedeta familiei noastre

Vaca Holstein – vedeta familiei noastre

Bună ziua! Eu sunt Văcuța Vitalact și astăzi vreau să mă prezint cum se cuvine. În primul rând, eu sunt o Văcuță Holstein și mă mândresc foarte tare cu acest lucru. Vă spun un secret, vaca Holstein produce pâna la 103 litri de lapte pe zi. Din întreaga lume, ne aflăm pe locul 1 la acest capitol!

Îmi doresc foarte mult să fim prieteni. Află mai multe despre mine!

Vaca Holstein

Toate Văcuțele Hosltein sunt foarte ușor de recunoscut. Petele noastre ne ajută să ieșim în evidență. Deși majoritatea dintre noi suntem albe cu pete negre, există și vaci Holstein roșcate cu pete albe.

Vaca Holstein este una dintre dintre cele mai cunoscute rase de văcuțe din lume. De ce? Creștem mari foarte repede și oferim un lapte bun și sănătos!

De ce iubesc să fac parte din familia Vitalact?

E atât de simplu! Mă simt norocoasă în fiecare zi. Aici, toată lumea are grijă de mine. Ascult mereu muzică simfonică, mă bucur de plaiurile celor 1500 de hectare de teren agricol deținut de Vitalact și primesc cea mai bună mâncare.

Sunt extrem de bucuroasă mai ales datorită faptului că ajut la producerea unor produse lactate 100% naturale și 100% românești. Cine nu-și dorește lapte proaspăt, smântână, iaurt și brânză de cea mai bună calitate?

Așadar, cum aș putea să nu fiu fericită?

Mă bucur că ne-am cunoscut și abia aștept să-ți mai povestesc despre mine și familia mea! Sper că ai avut o zi cu muuulte zâmbete!

VITALACT

Fluxul integrat prin care trec produsele Vitalact garantează calitatea lor! Află mai multe despre acesta aici. În plus, consumul de lactate aduce o serie de beneficii pentru tine!

Asigură-ți o doză de sănătate în fiecare zi!

P.s. Fii la curent cu ultimele noutăți din lumea produselor lactate! Vitalact a lansat super-produse!

De unde cumperi?

Produsele noastre se găsesc în magazinele de specialitate din mai multe orașe din țară.
Lista orașelor